Despre noi

     –  Suntem o agentie de agrement cu o vechime de sase  ani  pe piata turistica locala, care are ca activitate principala organizarea de excursii in Delta Dunarii 

–  Alegeti o excursie in Delta Dunarii alaturi de noi si veti avea o vacanta de neuitat.

-Ambarcatiunea noastra este una sigura, confortabila si va fi gazda unor trasee uimitoare in care veti avea ocazia sa admirati flora si fauna Deltei , sa fotografiati peisaje de vis, sa luati masa cu specific pescaresc in mijlocul naturii, sa va relaxati si sa va bucurati de bogatiile acestui loc unic din Europa si de ce nu din lume.
– In acest sens, echipa noastra a creat diferite programe si trasee turistice care, indiferent de alegere, sa poata dezvalui vizitatorilor o parte cat mai mare a frumusetilor specifice acestei zone unice in Romania.

– Din dorinta de a promova cu success acest colt de rai inca necunoscut multora, punem accent pe transparenta si pe informarea completa a turistului cu privire la excursiile organizate si de ce nu, cu privire la orice are legatura cu orasul Tulcea si zona dobrogei ( locuri de cazare, restaurante, obiective turistice in oras si imprejurimi, etc).
      – Pescar, vanator, fotograf sau turist, va punem la dispozitia dumveavoastra diverse trasee turistice prin cele mai frumoase locuri ale Deltei Dunarii. In functie de dorinta clientilor nostri, putem organiza excursii si pe traseele propuse de acestia. Nava noastra avand un pescaj redus, poate intra chiar si pe traseele cu adancime scazuta.
– Deasemenea putem oferi trasee adaptate la cerintele dumneavoastra si nu in ultimul rand, servicii de organizare programe terestre catre principalele obiective turistice din judet sau tururi pietonale in oras.

Misiunea noastra este sa-ti dezvaluim splendoarea si tainele Deltei Dunarii intr-atat incat sa nu-ti mai vina sa te-ntorci acasa , si daca o faci ,sa-ti doresti sa revii .

Va asteptam cu drag alaturi de noi in excursii deosebite in uimitoarea Delta a Dunarii !

Fiecare clipa petrecuta cu noi in Delta Dunarii este o esenta concentrata de fericire si relaxare !